Yhteisvastuukeräys

Yhteisvastuukeräys on oiva tapa palvella lähimmäisiään. Vuoden 2016 yhteisvastuukeräyksen tiedotustapahtuma on messun jälkeen seurakuntakodilla sunnuntaina 7.2.

Yhteisvastuukeräys alkaa 7.2. ja kestää huhtikuun loppuun. Keräys tapahtuu melko laajasti ovelta ovelle keräyksenä, lipaskeräyksenä kaupan edessä. Kirkossa kerätään kolehtia ja Toivontuvassa on myös yhteisvastuuarpajaiset 25.2.. Tämän vuoden keräystuotolla tuetaan syrjäytymisvaarassa olevia nuoria Ugandassa ja Suomessa. Partio on tämän vuoden yhteistyö kumppani, jonka toiminnan kautta tuetaan ja rohkaistaan nuoria mukaan hyvään harrastukseen. Oman seurakunnan osuudella tuetaan taloudellisissa vaikeuksissa olevia jämijärviläisiä.

Haluaisitko ryhtyä kerääjäksi, arpapalkintojen lahjoittajaksi tai esim. tempauksen järjestäjäksi yhteisvastuun hyväksi? Ota yhteyttä diakoni Sailaan p.040-8049643

Yhteisvastuukeräyksen kotisivuilta voit saada lisätietoa keräyksestä.