Syntymäpäivät

Seurakunta muistaa seurakuntalaisia merkkipäivinä seuraavasti:

70 ja 75-vuotiaille järjestetään yhteissyntymäpäivät.  Tilaisuus alkaa jumalanpalveluksella, jonka jälkeen on kahvit ja ohjelmaa seurakuntakodilla. Yhteissyntymäpäivistä tulee sankareille postitse kutsu etukäteen. Mukaan juhlaan voi ottaa seuralaisen. Jos tämän lisäksi haluat vielä seurakunnan työntekijän kotiisi oikeana merkkipäivänäsi, ilmoita siitä etukäteen.

Täyttäessäsi 80, 85, 90 ja joka vuosi yli 90 vuotta, sinuun otetaan yhteyttä seurakunnasta etukäteen ja sovitaan halutessasi syntymäpäiväkäynnistä kotiisi tai juhlapaikkaasi. Syntymäpäivätervehdys käynnit jaetaan kirkkoherran, diakonin ja kanttorin kesken. Seurakunnan työntekijän käynti ei vaadi sinulta juhlien järjestämistä. Käynti on vapaamuotoinen tervehdyshetki, joko merkkipäivänäsi tai sovittuna aikana myöhemmin. Erityistoiveissa ota rohkeasti ajoissa yhteyttä.

10-synttärit

Kunakin vuonna 10 vuotta täyttäville järjestetään kerran vuodessa omat yhteissynttärit kymmenvuotiaille sopivan ohjelman ja pienen lahjan kera.