Lasten ja varhaisnuorten leiri 2016

Juhannuksen jälkeen vietettiin vanhassa pappilassa iloisia hetkiä lastenleireillä. Nuorimmat leiriläiset leireilivät maanantaina ja tiistaina päiväseltään ja vähän isommat myös yöpyivät ja jatkoivat yhdessä oloa vielä keskiviikkona.

Maanantain sadepäivänä ohjelmaan kuului mm. oman T-paidan painaminen kangasväreillä. Hienoja design-paitoja syntyi. Viivyimme hetken erämaatunnelmissa Aabrahamin ja Saaran matkassa. Salaisuuslaatikon ääressä pohdittiin ystävyyttä, monet mukavat leikit leikittiin ja tietenkin syötiin hyvin.

Tiistaina aurinko paistoi ja saimme olla paljon ulkona. Keppihevoskisat kisailtiin ihan oikeitten estekisojen malliin. Leiriolympialaisissa miteltiin mm. crocksin heitossa ja kananmunankuljetuksessa. Odotetuin ohjelma taisi olla uiminen. Päiväleirin päätyttyä isommat leiriläiset pääsivät kiipeämään kellotapuliin ja katselemaan sieltä kirkonkylää. Kanttori Heikin johdolla pääsi myös kokeilemaan kirkon urkuja. Kokkailimme, leivoimme ja nautimme työn tuloksista sekä uimme uudemman kerran. Yleisön pyynnöstä ohjelmaan otettiin vielä extrana tykättyjä Godly Play - raamatunkertomuksia.

Keskiviikko kului pyöräillen Jämille. Vesipaikan osuessa matkan varrelle pulahdimme tietenkin uimaan. Ruoka laitettiin trangialla Mielahdessa ja hyvin maistui juustopasta ja jauheliha. Tutkailimme ympäristöä myös kameran linssin läpi ja kokeilimme muutamia hauskoja kamerakikkoja. Tapasimme jopa hirven perhepuistossa sekä merkillisiä jättiläisiä Mielahdessa. Vanamon kukat kukkivat ihanasti ja nekin tulivat ikuistetuksi.

Sailan levyraadista jäi mieleen soimaan Jukka Salmisen "Liian suuret hampaat" ja siitä tulikin leirin suosikkilaulu. Sen viesti meille on Isän rakkaus: "Tosi arvokas oot, Luojan luoma... Erilainen, samanlainen, hän sua rakastaa". Väsyneinä mutta tyytyväisinä päättelimme leiriä. Saimme viettää yhdessä kesäisiä päiviä Jumalan kämmenellä :)

Ohessa leiritunnelmia kuvin sekä kuvakikkailua. Kuvat ovat yöleiriläisten sekä leirin vetäjien Virpin ja Iidan näpsimiä.