Taivas rajana -tapahtuma

la 21.5. kello 10.00 - kello 18.00

Taivas rajana -tapahtuma

Jämintie 655, Jämijärvi

”Taivas rajana” on koko perheen kevät- ja toritapahtuma kristillisessä kontekstissa. Tapahtuman keskipisteenä on afrikkalainen slummibasaari hökkeleineen. Myös Pekka Simojoki konsertoi

Mistä on kyse?

”Taivas rajana” on koko perheen kevät- ja toritapahtumasta kristillisessä kontekstissa.  Tapahtuman tarkoituksena on tarjota monenlaista mielenkiintoista nähtävää, esitellä ja tukea kristillistä lähetys- ja kehitysyhteistyötä sekä antaa myös jämijärveläisille yrittäjille ja yhteisöille mahdollisuus myydä tuotteitaan ja esitellä toimintaansa.  Tapahtuman keskuksena on aito afrikkalainen slummibasaari, jonka hökkeleistä kristilliset järjestöt voivat varata tilan toimintansa esittelyä ja varainhankintaa varten.

Kuka järjestää tapahtuman?

Tapahtuman järjestää Afrikan risti ry yhdessä Jämijärven ev.lut. seurakunnan, helluntaiseurakunnan sekä Ikaalisten vapaaseurakunnan kanssa.  Afrikan risti ry:stä lähemmin  www.okumona.fi ja www.facebook.com/okumona.  Muiden järjestäjien kotisivut:  jamijarvenseurakunta.fi;  jhsrk.fi; ikaalinen.svk.fi.

Miksi yrittäjän tai yhteisön kannattaa tulla mukaan tapahtumaan?

Tapahtumaa on tarkoitus markkinoida paitsi jämijärveläisille myös lähikunnissa asuville.  Yrittäjä voi myydä tuotteitaan ja yhteisö esitellä toimintaansa monille sadoille tapahtumaan tulijoille Areenan tiloissa tai pihalla. Yrittäjä saa käyttöönsä myyntipaikan 0 eurolla ja muu yhteisö paikan toimintansa esittelyä varten samoin ilmaiseksi. Näin mukaan tulija voi saada mahdollisuuden myydä  tuotteitaan ja tukea hyvää asiaa.

Minkälaista ohjelmaa tapahtumassa on?

Tapahtumassa on esillä mm. afrikkalaista muotia ja käyttöesineitä, vanhoja kirjoja, vanhoja autoja/urheiluautoja, moottoripyöriä.  Kävijä voi testata kiipeilyseinää ja osallistua tikanheittokilpailuun. Lapsille järjestetään omaa ohjelmaa.  Luonto- ja liikuntakeskuksen tiloissa on rovasti Jorma Kalajoen ja kirkkoherra Jorma Pitkäsen raamattutuokioita.  Areenalla esiintyvät lasten kuoro, trubaduuri Samuel Saarinen sekä gospelmuusikko Pekka Simojoki.  Luvassa on myös Marjatta Järvisen runomatinea. Ohjelma muotoutuu vähitellen lopulliseen muotoonsa. Lähetyskahviosta saa mm.  kahvia, mehua,  makkaraa ja lettuja. Luonnollisesti Jämillä muulloinkin toimivat palvelut ovat käytettävissä.  

Kuinka voin tulla mukaan tapahtumaan?

Sinä, joka haluat tukea kristillistä lähetys- ja kehitysyhteistyötä, voit varata myynti/esittelytilan. Ota yhteyttä tapahtuman koordinaattoriin, Martti Henttiseen  mara.henttinen@gmail.com, puh.  0400 965 910. Lisätietoa myös khra Jorma Pitkänen p. 040 8049 641 ja kanttori Heikki Havi p .040 8049 642. Myyntipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Järjestäjä pidättää itsellään  oikeuden hyväksyä ilmoittautujat.

Tapahtuman ohjelma

Klo 10.00 Slummibasaarin myyntikojut ja lähetyskahvio avataan

Klo 10.30 Raamattuopetus. Rovasti Jorma Kalajoki

Klo 11.45 Lounasmusiikkia. Samuli Saarinen

Raamattutuokio nuorille. Khra Jorma Pitkänen

Klo 13.00 Raamattuopetus. Rovasti Jorma Kalajoki

Klo 14.30 Kahvimatinea. Lausuja marjatta Järvinen ja

trubaduuri Samuli Saarinen.

Raamattutuokio nuorille. Khra Jorma Pitkänen

Klo 15.30 Pekka Simojoen konsertti

Konserttiin vapaa pääsy. Ohjelmalehtinen 10€. Sillä osallistut

illan afrikkalaisen taiteen arpajaisiin ja tuet

Okumona Kid's Home lastenkotia Namibiassa

KRS:n myyntipöydän takana mukana myös Elina Vettenranta


Ota yhteyttä

Martti Henttinen
Lähetyssihteeri
Kirkkotie 14 a
38800 JÄMIJÄRVI