LENNOKKILEIRI

pe 17.6. kello 18.00 - su 19.6. kello 14.00

LENNOKKILEIRI

Jämi, Jämintie 655 Jämijärvi

Leirin tarkoituksena on tutustuttaa leiriläiset mielenkiintoiseen harrastukseen ja pysähtyä miettimään ihmisen kasvun kysymyksiä

INFO  JLH:n ja Jämijärven seurakunnan RC-lennokkileiristä 17.-19.6. 2016

Leirin ohjelmasta

Leiri alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina n. klo 14.

Lennokkeihin liittyviä teemoja ovat mm.

-miksi lennokki pysyy ilmassa

-rakentamisen perusteita, materiaalit ja työkalut

-RC-laitteet sekä moottorit

-lennättämisen harjoittelu simulaattorilla ja oikealla lennokilla

-turvallisuus ja säännöt lennokkitoiminnassa

Kristillinen kasvatus toteutuu yhteisissä hetkissä, jotka sijoittuvat aamuun ja iltaan. Koska lennättäminen on paljolti  säistä riippuvainen asia, leirin aikataulu ja ohjelma joustaa säiden mukaan.

Leirille ilmoittautumisesta

Leirille otetaan max. 25 leiriläistä. Ilmoittautumiset Jämijärven srk:n  virastoon puh. 040-8049 640  (ma,ti klo 9-12, ke klo 13-16).  Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 10.6. Peruutuksista on ilmoitettava heti, jotta leiripaikka voidaan antaa toisille.

Leiriläisille lähetetään leirikirje ennen leirin alkua. Siinä annetaan tarkempia ohjeita leiriläisille sekä  kysytään joitakin käytännön asioita, esim.  allergiat. Leirikirjeessä annetaan myös ohjeet kurssimaksun suorittamiseksi.

Majoituksesta ja ruokailusta

Majoitus ja ruokailut jäävät kurssilaisten itse hoidettaviksi. Majoitusvaihtoehtoja on esillä esim. Skönön safareiden kotisivuilla, ks. skononsafarit.fi > kokoukset ja majoitus > majoitus. Leirintäalueesta voi kysyä myös heidän kauttaan, jos käytössä on asuntovaunu.

Lomahotelli Jämi tarjoaa ruokailupalveluja paikan päällä. Ohessa hintatietoja:

Ruokailut Lomahotelli Jämillä

aamiainen / iltapala 7,80 € / hlö

lounas/päivällinen noutopöytä arkisin 10 € /hlö alle 12v. 5 € /hlö

lounas /päivällinen noutopöytä lauantai 12 € /hlö alle 12v. 6 € /hlö

lounas / päivällinen noutopöytä sunnuntai 15 € /hlö alle 12v. 7,50 /hlö

Vastuukysymyksistä

Leirin vetäjät vastaavat ohjatusta toiminnasta päivän aikana, mutta eivät sen ulkopuolelle jäävästä leiriläisten ajankäytöstä , esim. uimisesta, liikkumisesta Jämin maastoissa, ruokailuista, majoituksesta, yövalvonnasta tms. Näiltä osin vanhemmat vastaavat alle 18-vuotiaiden lastensa turvallisuudesta ja toimista.

Leirin lennokkeihin liittyvät kokonaisuudet ovat Jämin lennokkiharrastajat ry:n  vastuulla. Kerhoon voit tutustua kerhon kotisivujen kautta:  jlh.fi.

Jämijärven seurakunnan vastuulla ovat yleisjärjestelyt sekä hartaudet. Jämijärven seurakunta on päävastuullinen järjestäjä.

Jämijärven lennokkiharrastajien osalta leirin vastuuhenkilönä on Timo Sirén (050-3207 133, yhteys ensisijaisesti puhelimitse,  (e-mail tseireeni@hotmail.com) ja Jämijärven seurakunnan osalta kirkkoherra Jorma Pitkänen (040-8049 641,  e-mail jorma.pitkanen@evl.fi.

Tervetuloa mukaan lennokkien kiehtovaan maailmaan!

Jorma Pitkänen, kirkkoherra

Kuvia viime kesän leiriltä:

Jorma Pitkänen