Messu ja keskustelutilaisuus srk-liitosasioista seurakuntalaisille kirkkokahvilla

Lähimmäisen sunnuntain messu

Kysy Jämijärven seurakunnan  yhdistymisestä!

Jämijärvellä järjestetään 10.9. pidettävän jumalanpalveluksen jälkeen keskustelutilaisuus, jossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja  keskustella ohjausryhmän jäsenten ja tuomiokapitulien nimeämien  konsulttien ja selvitysmiehen kanssa.

Kirkkoherran Jorma Pitkäsen mukaan Jämijärven seurakunta ei voi tulevaisuudessa selviytyä yksin.

- Siksi olemme mukana kahdessa seurakuntien yhdistymistä selvittelevässä prosessissa. Marraskuun 2017 aikana on tehtävä päätös, jatketaanko liitosneuvotteluita Kankaanpään vai Ylöjärven prosessissa. Tarkoitus on, että olisimme osa uutta seurakuntaa 1.1. 2019 alkaen.

Pitkäsen mukaan hyvään ratkaisuun päätyminen edellyttää avointa keskustelua paitsi molemmissa ohjausryhmissä myös omassa  seurakunnassa.

- On pidettävä huolta tiedottamisesta ja annettava ihmisille mahdollisuus kysyä ja ilmaista ajatuksensa. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä jälkimainingeilta. Tämä tilaisuus on yksi tapa kohdata edessä oleva muutos.

Messun jälkeen tarjotaan ensin keittolounas, jonka vapaaehtoinen maksu käytetään lähetystyön hyväksi. Keskustelutilaisuus alkaa noin 11.45.

Jorma Pitkänen

Raamattupiiri

Tutkitaan yhdessä Raamattua Osmo Tahvanaisen johdolla.

3. sunnuntai ennen paastonaikaa (Septuagesima)

Kivimäenkuja 152, 38800 Jämijärvi

Messu Korsukylässä