Messu ja keskustelutilaisuus srk-liitosasioista seurakuntalaisille kirkkokahvilla

su 10.9. kello 10.00

Lähimmäisen sunnuntain messu

 Kysy Jämijärven seurakunnan  yhdistymisestä!

Jämijärvellä järjestetään 10.9. pidettävän jumalanpalveluksen jälkeen keskustelutilaisuus, jossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja  keskustella ohjausryhmän jäsenten ja tuomiokapitulien nimeämien  konsulttien ja selvitysmiehen kanssa. 

Kirkkoherran Jorma Pitkäsen mukaan Jämijärven seurakunta ei voi tulevaisuudessa selviytyä yksin.

- Siksi olemme mukana kahdessa seurakuntien yhdistymistä selvittelevässä prosessissa. Marraskuun 2017 aikana on tehtävä päätös, jatketaanko liitosneuvotteluita Kankaanpään vai Ylöjärven prosessissa. Tarkoitus on, että olisimme osa uutta seurakuntaa 1.1. 2019 alkaen.

Pitkäsen mukaan hyvään ratkaisuun päätyminen edellyttää avointa keskustelua paitsi molemmissa ohjausryhmissä myös omassa  seurakunnassa.

- On pidettävä huolta tiedottamisesta ja annettava ihmisille mahdollisuus kysyä ja ilmaista ajatuksensa. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä jälkimainingeilta. Tämä tilaisuus on yksi tapa kohdata edessä oleva muutos.

Messun jälkeen tarjotaan ensin keittolounas, jonka vapaaehtoinen maksu käytetään lähetystyön hyväksi. Keskustelutilaisuus alkaa noin 11.45.  


Ota yhteyttä

Jorma Pitkänen
Kirkkoherra
Kirkkotie 14 a
38800 JÄMIJÄRVI

Katso myös

su 19.11. klo 10.00

Jämijärven Kirkko

Messu

Valvomisen sunnuntain messu
su 26.11. klo 10.00

Messu

Tuomiosunnuntai (Kristuksen kirkkauden sunnuntai)
ke 29.11. klo 13.00 -15.00

Seurakuntakoti

Raamattupiiri

Raamattupiiri