18. sunnuntai helluntaista - VPK:n kirkkopyhä

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Messussa liturgina ja saarnaajana khra Jorma Pitkänen, kanttorina Heikki Havi. Messussa palvelevat juhlavuottaan viettävän Jämijärven VPK:n jäsenet. Kirkkokahveilla kuulemme heistä lisää.

Jorma Pitkänen

Messu ja seurakunnan joulujuhla

Komannen adventin messu ja sen jälkeen yhteinen joulujuhla puurotarjoiluineen seurakuntakodilla.

Neljännen adventin - jouluaaton - sanajumalanpalvelus

Jouluaaton hartaus

Jouluaaton hartaus. Pappina Pitkänen, kanttorina Havi, Josefiina ja Aaron Koivunen palvelevat musisoimalla.