Hanna Ekolan konsertti

Hanna Ekolan konsertti Jämijärven Kirkko

Hanna Ekola laulaa, Virpi Salo soittaa pianoa ja laulaa

Kaipaatko rauhoittavaa levähdyshetkeä tai lohdullisia toivonnäköaloja elämääsi? Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa Hanna Ekolan Lauluja levoksi ja lohduksi -konsertti Jämijärven kirkossa sunnuntaina 22.10.2017 klo 18.

Lämminhenkinen ja hoitava konsertti hiljentää kuulijan hengellisten laulujen myötä kiitoksen, lohdun ja toivon äärelle. Sielukkaat, kuulijaa lähelle tulevat tulkinnat kertovat elämän iloista ja suruista sekä niistä voimavaroista, jotka antavat matkalle voimaa ja lohtua.

Hanna Ekola on monipuolinen taiteilija, joka on esiintynyt valtakunnallisesti jo yli 25 vuotta. Villihevosilla koko kansan tutuksi tulleelta laulajalta on ilmestynyt 12 levyä, joiden joukossa on myös useita hengellisiä äänitteitä. Lohdullisia toivonlauluja sisältäviä kirkkokonsertteja Hanna on laulanut jo 23 vuoden ajan. Hanna on saanut levyistään useita kultalevyjä sekä yhden platinalevyn ja hänet on palkittu myös Emma-palkinnolla. Laulujensa lisäksi Hanna Ekolalta on ilmestynyt 23 ajatelma- ja runoteosta.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien.

Lauluja levoksi ja lohduksi –konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 15 euron hintaisia ohjelmia ovelta.

Heikki Havi