Joulun Lapsi -keräys paketointitalkoot

Tule mukaan tuomaan iloa Euroopan köyhimmille lapsille

Jämijärven seurakunta osallistuu joulunlapsi keräykseen.

Voit lahjoittaa yksittäisiä vaatteita tai tavaroita paketteja varten tai tehdä koko laatikon itse. Tavarat tai valmiit laatikot pitää toimittaa kirkkoherranvirastoon, Sailalle tai Virpille viimeistään ma 13.11. Kirkkoherranvirastosta voit myös halutessasi noutaa tyhjiä laatikoita. Tervetuloa paketointitalkoisiin srk-kodille ma 13.11. klo 16-19.  Pakettien sisään laitetavat tavarat tulee olla uusia. Kaikkiin paketteihin laitetaan lelu, vaatetta, koulutarvikkeita ja hygieniatuotteita (hammasharja, palasaippua, kampa tai harja). Pakettiin merkataan lapsen sukupuoli ja ikä.

Lisätietoja saat seurakunnasta 040-8049 643 (Saila).

P.S. Tänä vuonna ei paketoida hammastahnaa eikä karkkeja

Joulun lapsi -sivulle