Toivontuvassa myös jumpataan
Aikuisille

Aikuisille on tarjolla monenlaista toimintaa. Jumalanpalvelusten ja kuorojen lisäksi Toivontupa (lisätietoa alla), raamattupiiri, rukouspiiri, konsertit jne. Tutustu lisää linkkilistauksen kautta.

Toivontupa

Toivontupa on kaikkien ja kaikenikäisten seurakuntalaisten kohtaamispaikka torstai aamupäivisin klo 10-12.00 n.3 viikon välein srk-kodilla. Toivontuvassa on monenlaista ohjelmaa, vierailijoita sekä kahvittelua toinen toistemme hyvässä seurassa. Toivontupaan voi tulla koko ajaksi tai piipahtaa hetkeksi. Kotiin viemisenä saat toivontuiketta arkeen sekä Jumalan sanan siunauksen.

Aamupäivän ohjelma:
10.00 aamuhartaus, päivän tuumailut, venytykset
10.30 kahvit
11.00 toivontuvan vieras tai teemaohjelma
12.00 kotiin

Yhteyshenkilönä Toivontuvassa on diakoni Saila Kuuskoski p. 040 8049 643

TOIVONTUVAN  SYKSYN 2017 OHJELMA

31.8. ”Tervetuloa Toivontupaan”

21.9. ”Kamera kaulassa armeijassa, Leena Perälä muistelee”

12.10. ”Eläinlääkärinä Pohjois-Satakunnassa”, eläinlääkäri, Tapani Lehtiö

2.11. "Vanhurskas on elävä uskosta." Mistä uskonpuhdistuksessa oli kyse? - kirkkoherra, Jorma Pitkänen

23.11. ”Toimiva arki ja sen tukipilarit”, toimintaterapeutti, Anneli Moisio