Lähde Jämijärven seurakunnan matkalle keväiseen Prahaan

Jämijärven seurakunta on suunnittelemassa vajaan viikon matkaa keväiseen Prahaan.

Prahan keskustasta iltaruskoinen valokuva
Praha

Yhteistyökumppanimme Matkavekka kuvaa kohdettamme seuraavasti:

Vltava-joen varrella sijaitseva Praha on Tsekin tasavallan pääkaupunki ja varmasti yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkeja. Vltava-joen yli on rakennettu useita siltoja ja kuuluisin ja upein niistä lienee Kaarlensilta pyhimysten patsaineen. Kaupungin arkkitehtuuri on sekoitus barokkia, jugendia ja keskiajan tyylejä. Keskiaikainen vanhakaupunki on säilynyt erittäin hyvin ja on yltänyt Unescon maailmanperintöluetteloon. Vanhastankaupungista löytyy sokkeloisia kujia, omaperäisiä kahviloita, viehättäviä aukioita ja hyviä ravintoloita.

Perustiedot:

Lennot tehdään Finnairilla Helsinki-Vantaan lentokentältä seuraavasti:

Aikataulu/lentoyhtiö:       9.4.2017        AY1223 Helsinki klo 17:35 – Praha klo 18:45

14.4.2017      AY1224 Praha klo 19:30 – Helsinki klo 22:25

Matkan hinta on 625  euroa (30 lähtijää) -  655 euroa (22 lähtijää, min.) ja siihen sisältyy

• edestakainen kuljetus Kankaanpää – Tampere – Helsinki-Vantaan lentokenttä välipysähdyksineen
  • lennot Finnairin koneella
  • lentokenttäkuljetukset hotelliin ja hotellilta lentokentälle
  • majoitus hotellissa kahden hengen huoneessa ( Ibis Wenceslas Square ***) tarkemmat tiedot https://www.accorhotels.com/gb/hotel-3195-ibis-praha-wenceslas-square/index.shtml
  • aamiainen
  • kokoustila päivittäin klo 20-21
  • suomenkieliset opaspalvelut saapumispäivänä

HUOM! Mahdolliset retket, opastukset, sisäänpääsymaksut ja ateriat kohteessa eivät sisälly hintaan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 12.1. 2018  mennessä mieluiten sähköpostitse os. hannamari.kekkonen@evl.fi tai puhelimitse kirkkoherranvirastoon, puh. 040-8049 640 ma, ti 9-12, ke 13-16. Ilmoittauduttaessa annetaan/ kysytään seuraavat tiedot:

• nimi sellaisena kuin se on passissa
  • henkilötunnus
  • osoite
  • puhelinnumero ja sähköposti (jos on)
  • mahdollinen tieto kenen kanssa hotellihuone jaetaan
  • seurakunta

Sähköpostitse ilmoittautuneille lähetetään tieto siitä, että viesti on tullut perille seurakuntaan.

Jämijärveläisten etuoikeus matkan varaamiseen ja tieto mukaan pääsemisestä

Matkalle voivat ilmoittautua sekä Jämijärven seurakuntalaiset  että  muut Prahan matkasta kiinnostuneet. Jämijärveläiset ovat etuoikeutettuja matkaan 31.12. 2017 asti. Tämän jälkeen lähtijöiden joukkoon liitetään ilmoittautumisjärjestyksessä muut matkalle ennen vuoden vaihdetta ilmoittautuneet – sikäli kun paikkoja on jäljellä. Vuoden 2018 alusta matkalaisia otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä riippumatta siitä, mihin seurakuntaan he kuuluvat.

Jämijärveläiset saavat tiedon pääsystä matkalle  ilmoittautumisen yhteydessä tai heti, kun sähköpostitse tapahtunut ilmoittautuminen vastaanotetaan. Marras-joulukuussa ilmoittautuneiden muiden seurakuntien jäsenten kohdalla asia selviää vuoden vaihteessa. Tämän jälkeen ilmoittautuneet saavat tiedon matkalle  ilmoittautumisen yhteydessä tai heti, kun sähköpostitse tapahtunut ilmoittautuminen vastaanotetaan.

Maksuista

Ilmoittautumisajan jälkeen osallistujille lähetetään lasku matkasta. Laskun eräpäivä 31.1. 2018. Maksun suuruus riippuu lähtijöiden määrästä, mutta se on välillä 625 - 655 euroa. Matkan toteutuminen edellyttää, että lähtijöitä on vähintään 22. Paikkoja on tässä vaiheessa 30.

Matkaan liittyvä infokirje ja ennakkotapaaminen

Ilmoittautuneille lähetetään matkaan liittyvä infokirje hyvissä ajoin ennen matkaa, minkä lisäksi kokoonnumme ennakkotapaamiseen Jämijärvellä seurakuntakodissa la 10.3. 2018  klo 16.

Vastuuhenkilö ja vastuullinen matkanjärjestäjä

Matkanjohtajana toimii Jämijärven seurakunnan kirkkoherra Jorma Pitkänen. Matkanjärjestäjänä on Matkavekka - Lomamatkat.

Lisätiedot Jorma Pitkänen, kirkkoherra, puh. 040-8049 641  jorma.pitkanen@evl.fi

Toivotamme Teidät sydämellisesti tervetulleiksi mukaan matkalle keväiseen Prahaan!

Jorma Pitkänen