Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Messu ja sanajumalanpalvelus

Jumalanpalvelus on seurakunnan toiminnan keskus. Jumalanpalvelukseen kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia: lapsia, nuoria, aikuisia ja vanhempia, myös niin halutessasi palvelutehtäviin tekstin lukemisessa, avustamisessa esirukouksessa tai ehtoollisen jakamisessa.

Jämijärven kirkossa vietetään tavallisesti sunnuntaisin klo 10 jumalanpalvelusta, joka on useimmiten messu eli ehtoollisjumalanpalvelus ja n. kerran kuukaudessa sanajumalanpalvelus, jossa ei ole ehtoollista. Jumalanpalveluksissa käytetään messusävelmistön toista sävelmäsarjaa.

Lue lisää jumalanpalveluksista Jämijärven seurakunnassa >

Iltamessu

Iltamessua vietetään muutamankerran vuodessa. Messu on järjestetty joko kirkossa tai esim. Korsukylässä (Kynttilänpäivän messu).

Majataloillat, seurat ja kinkerit

Jämijärvellä pidetään vielä kinkereitä (alkuvuodesta), toisinaan lähetys- tai diakoniailtoja sekä Satakunnan Kansanlähetyksen kanssa yhdessä järjestettyjä majataloiltoja. Näissä kaikissa on vahvasti läsnä Raamattu, rukous ja yhteinen laulu, joista seurakunta yhdessä rakentuu.

Raamattua ja rukousta

Rukouspiiri kokoontuu maanantaisin vanhassa pappilassa rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Raamattupiiri kokoontuu joka toinen keskiviikko seurakuntakodilla klo 13 Osmo Tahvanaisen johdolla. Lisätietoa alla olevassa tapahtumalistauksessa.

Rukoilevat äidin ja tyttären kädet
Rukous

Heikki Havi