Messu ja keskustelutilaisuus srk-liitosasioista seurakuntalaisille kirkkokahvilla

Lähimmäisen sunnuntain messu

Kysy Jämijärven seurakunnan  yhdistymisestä!

Jämijärvellä järjestetään 10.9. pidettävän jumalanpalveluksen jälkeen keskustelutilaisuus, jossa seurakuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja  keskustella ohjausryhmän jäsenten ja tuomiokapitulien nimeämien  konsulttien ja selvitysmiehen kanssa.

Kirkkoherran Jorma Pitkäsen mukaan Jämijärven seurakunta ei voi tulevaisuudessa selviytyä yksin.

- Siksi olemme mukana kahdessa seurakuntien yhdistymistä selvittelevässä prosessissa. Marraskuun 2017 aikana on tehtävä päätös, jatketaanko liitosneuvotteluita Kankaanpään vai Ylöjärven prosessissa. Tarkoitus on, että olisimme osa uutta seurakuntaa 1.1. 2019 alkaen.

Pitkäsen mukaan hyvään ratkaisuun päätyminen edellyttää avointa keskustelua paitsi molemmissa ohjausryhmissä myös omassa  seurakunnassa.

- On pidettävä huolta tiedottamisesta ja annettava ihmisille mahdollisuus kysyä ja ilmaista ajatuksensa. Näin vältytään mahdollisilta ikäviltä jälkimainingeilta. Tämä tilaisuus on yksi tapa kohdata edessä oleva muutos.

Messun jälkeen tarjotaan ensin keittolounas, jonka vapaaehtoinen maksu käytetään lähetystyön hyväksi. Keskustelutilaisuus alkaa noin 11.45.

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.