Eläkeläisten kirkkopyhä - aiheena kiitollisuus

Eläkeläisten kirkkopyhä messu ja kahvihetki.

Kyydit kyliltä

Ohjelma:

Kirkossa tekstit Eläkkeensaajat, Esirukous ja musiikki Eläkeliitto, Ehtoollisavustus SK, kirkkokahvit ja ohjelmahetki, jonka lopussa JP päätössanat

Hopearinne

Hopearinteen hartaus

Hopearinteen hartaushetki

Urheilukenttä - sateen sattuessa seurakuntakoti

Koko perheen juhannusjuhla

Tervetuloa viettämään koko perheen juhannusjuhlaa

Juhannuspäivän messu

Juhannuspäivän messu - Tien raivaaja, Johannes Kastajan päivä