18. sunnuntai helluntaista - VPK:n kirkkopyhä

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille.

Messussa liturgina ja saarnaajana khra Jorma Pitkänen, kanttorina Heikki Havi. Messussa palvelevat juhlavuottaan viettävän Jämijärven VPK:n jäsenet. Kirkkokahveilla kuulemme heistä lisää.

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.