Joulun Lapsi -keräys paketointitalkoot

ma 13.11. kello 16.00

Seurakuntakoti

Tule mukaan tuomaan iloa Euroopan köyhimmille lapsille

Jämijärven seurakunta osallistuu joulunlapsi keräykseen.

 

Voit lahjoittaa yksittäisiä vaatteita tai tavaroita paketteja varten tai tehdä koko laatikon itse. Tavarat tai valmiit laatikot pitää toimittaa kirkkoherranvirastoon, Sailalle tai Virpille viimeistään ma 13.11. Kirkkoherranvirastosta voit myös halutessasi noutaa tyhjiä laatikoita. Tervetuloa paketointitalkoisiin srk-kodille ma 13.11. klo 16-19.  Pakettien sisään laitetavat tavarat tulee olla uusia. Kaikkiin paketteihin laitetaan lelu, vaatetta, koulutarvikkeita ja hygieniatuotteita (hammasharja, palasaippua, kampa tai harja). Pakettiin merkataan lapsen sukupuoli ja ikä.

Lisätietoja saat seurakunnasta 040-8049 643 (Saila).

 

P.S. Tänä vuonna ei paketoida hammastahnaa eikä karkkeja

Joulun lapsi -sivulle


Diakoni
Kirkkotie 14 b
38800 JÄMIJÄRVI

Työhöni kuuluu diakoniatyötä 80% ja nuorisotyötä 20%. Työssäni tapaan eri-ikäisiä ja hyvin erilaisissa elämäntilanteissa eläviä seurakuntalaisia. Diakoniatyössä tapaan seurakuntalaisia vastaanotolla tai kotikäynneillä sekä järjestän ryhmätoimintaa esim. Toivontupa. Nuorisotyössä rippikoulu, isoskoulutus ja päivänavaukset ovat työtehtäviäni.  Työssäni mieluisinta on kohdata ihmisiä arjen keskellä. Ota rohkeasti yhteyttä , kun kaipaat luottamuksellista kuulijaa  kipuillessasi erilaisten kysymysten kanssa.

Onko mielessäsi liian monta huolenhäivähdystä tai asioita joiden yli on mahdotonta yksin päästä?

Haluaisitko, että seurakunnasta tultaisiin kotiisi, kun et itse pääse lähtemään seurakuntaa?

Painaako taloudellisen huolet mieltäsi?

Näyttääkö tulevaisuus vain harmaalta?

Olisiko paikkasi vapaaehtoistyössä?

Perheeni kanssa tavallista kotielämää vietämme Kankaanpään Veneskoskella. (Piilomainos: Tervetuloa kesäteatteriin!) Lapsiperheen arjessa äidin harrastukset ovat ilmeisesti kotityöt ja lisäksi haaveet käsitöistä ja soffalle lösähtämisestä.