Retki Maata Näkyvissä -festareille

la 18.11. kello 08.00 - su 19.11. kello 17.00

Turku

Retki Pohjoismaiden suurimmille kristillisille festareille

Yläkouluikäiset ja sitä vanhemmat nuoret tervetuloa festareille! Lähtö on la 18.11. klo 8.00 seurakunnan P-paikalta ja paluu samaan paikkaan su 19.11. n. klo 17.15. Retken hinta on 30€ (sis. kyydin, ruoan, majoituksen ja liput). Tied. ja ilm. 20.10. tai viimeistään 2.11. mennessä Sailalle p. 040-8049 643 tai Jorelle p.040-8049 641. Katso ohjelma netistä!

Tervetuloa mukaan!

Urheilukenttä - sateen sattuessa seurakuntakoti

Koko perheen juhannusjuhla

Tervetuloa viettämään koko perheen juhannusjuhlaa