Jouluaaton hartaus

Jouluaaton hartaus. Pappina Pitkänen, kanttorina Havi, Josefiina ja Aaron Koivunen palvelevat musisoimalla.

Lupaukset täyttyvät

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä.

Pyhän Kolminaisuuden päivä.

Hopearinteen hartaus

Hartaushetki Hopearinteella

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Selloduo Varonen & perhekvartetti

Musisoivat Jämijärven kirkossa messussa sunnuntaina 3.6. klo 10 sekä messun jälkeisillä kirkkokahveilla.