Jouluaaton hartaus

Jouluaaton hartaus. Pappina Pitkänen, kanttorina Havi, Josefiina ja Aaron Koivunen palvelevat musisoimalla.

Lupaukset täyttyvät

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä.

9. sunnuntain helluntaista messu. Totuus ja harha Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

10. sunnuntain helluntaista messu. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

11. sunnuntain helluntaista messu. Etsikkoaikoja