Neljännen adventin - jouluaaton - sanajumalanpalvelus

Herran syntymä on lähellä

Tämä sunnuntai omistetaan lasta odottavalle Marialle, Herran äidille. Vapahtajan äidin odotus ja Herran kansan joulun odotus kuuluvat yhteen.

Jouluun valmistautumisen loppuvaihe alkaa. Ihmisen sisäisen mielialan tulee olla valmis suuren sanoman vastaanottamiseen.

9. sunnuntain helluntaista messu. Totuus ja harha Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

10. sunnuntain helluntaista messu. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

11. sunnuntain helluntaista messu. Etsikkoaikoja