Loppiaisen messu

Jeesus, maailman valo Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle.

Loppiaisen messussa saarnaa takavuosina kesäteologina Jämijärven seurakuntaa palvellut Markus Syrjätie, jonka sukujuuret ovat Jämijärven Suurimaalla. Liturgina on kirkkoherra Jorma Pitkänen ja kanttorina Keijo Vättö.

Messun jälkeen nautitaan vielä yhdessäolosta ja kirkkokahveista seurakuntakodilla.

Pyhän Kolminaisuuden päivä.

Hopearinteen hartaus

Hartaushetki Hopearinteella

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Selloduo Varonen & perhekvartetti

Musisoivat Jämijärven kirkossa messussa sunnuntaina 3.6. klo 10 sekä messun jälkeisillä kirkkokahveilla.