Loppiaisen messu

Jeesus, maailman valo Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle.

Loppiaisen messussa saarnaa takavuosina kesäteologina Jämijärven seurakuntaa palvellut Markus Syrjätie, jonka sukujuuret ovat Jämijärven Suurimaalla. Liturgina on kirkkoherra Jorma Pitkänen ja kanttorina Keijo Vättö.

Messun jälkeen nautitaan vielä yhdessäolosta ja kirkkokahveista seurakuntakodilla.

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.