Iltakirkko

Kasteen lahja Iltajumalanpalvelus kauneimpien joululaulujen tahtiin.

Sunnuntaipäivän jumalanpalvelus on illalla klo 18. Keijo Vätön johdolla lauletaan kauneimpia joululauluja. Jumalanpalveluksessa saarnaa ja on liturgina kirkkoherra Jorma Pitkänen.

9. sunnuntain helluntaista messu. Totuus ja harha Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

10. sunnuntain helluntaista messu. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

11. sunnuntain helluntaista messu. Etsikkoaikoja