Messu Korsukylässä

Messu Korsukylässä

Kivimäenkuja 152, 38800 Jämijärvi

Erilainen messu Korsukylässä

Lauletaan Viisikielisen lauluja, tunnelmoidaan hämärässä kynttilän valossa.

Jorma Pitkänen, Heikin kerho.

9. sunnuntain helluntaista messu. Totuus ja harha Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

10. sunnuntain helluntaista messu. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

11. sunnuntain helluntaista messu. Etsikkoaikoja