Messu ja Yhteisvastuukeräysinfo

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Messu ja kirkkokahvit, jossa tietoa yhteisvastuukeräyksestä

Jumalan rakkauden uhritie

Laskiaissunnuntain messussa palvelevat liturgina Jorma Pitkänen ja kirkkokuoro kanttori Heikki Havin johdolla.

Messun jälkeen on kirkkokahvit, jossa annetaan yhteisvastuukeräyslistat ja tietoa yhteisvastuukeräyksestä.

Pyhän Kolminaisuuden päivä.

Hopearinteen hartaus

Hartaushetki Hopearinteella

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Selloduo Varonen & perhekvartetti

Musisoivat Jämijärven kirkossa messussa sunnuntaina 3.6. klo 10 sekä messun jälkeisillä kirkkokahveilla.