Viikonloppukurssi Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista

la 17.2. kello 14.00 - su 18.2. kello 14.30

Viikonloppukurssi Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista Seurakuntakoti

Ilmoittautuminen on päättynyt

LÖYDÄ LAHJASI, LÖYDÄ PAIKKASI - Kouluttajana Matti Mäkinen Kansan Raamattuseurasta

Olisiko sinulla vieraanvaraisuuden, antamisen, rohkaisemisen, johtajuuden, opettamisen tai vaikkapa rukoilemisen armolahja? Haluatko tietää, mitä Raamatussa tarkoitetaan kielillä puhumisella tai profetaalisuudella? Kuuluvatko ne edelleen tämän päivän seurakuntaan? Kaikkea tätä voit olla oppimassa Löydä lahjasi, löydä paikkasi -kurssilla.

Kurssilla annetaan käytännöllistä opetusta Pyhän Hengen työstä ja armolahjoista. Maanläheisesti ja huumorilla höystettynä.

Matti Mäkinen toimii kouluttajana Kansan Raamattuseurassa ja hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus seurakuntatyöstä. Hän toimi aikoinaan nuorisomuusikkona yli kaksikymmentä vuotta, minkä lisäksi hän on työskennellyt nuorten aikuisten yhteisön vetäjänä Tampereella.

Kurssille ovat tervetulleita muutkin kuin Jämijärven seurakunnan jäsenet. Kurssille pyydetään ilmoittautumaan su 11.2. mennessä, jotta kurssimateriaali saadaan tilattua ajoissa. Ilmoittautuminen kirkkoherra Jorma Pitkäselle sähköpostitse jorma.pitkanen@evl.fi tai puhelimitse 040-8049 641.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan kurssille oppimaan ja rakentumaan!

Jorma Pitkänen, kirkkoherra

KURSSIN OHJELMA

LAUANTAI 17.2.

Klo 14 Kurssin avaus. Opetus 1.  Mikä ja kuka on Pyhä Henki

Klo 15.30 Kahvi

Klo 16 Opetus 2.  Armolahjojen moninaisuus ja armolahjatestin ohjeistaminen kotitehtäväksi

Klo 17.30 Ensimmäisen päivän päätös

SUNNUNTAI 18.2.

Klo 10 Messu kirkossa. Saarna Matti Mäkinen, lit. Jorma Pitkänen

klo 11.30 Keittolounas

Klo 12.00   Opetus 3. Armolahjatestin läpikäyntiä ja lahjoista käytännössä

Klo 13.15   Kahvit

Klo 13.30  Opetus 4. Armolahjojen käyttö ja harjoittelu seurakunnassa

Klo  14.30  Kurssin päätös

”Armolahjoja on monenlaisia, mutta Henki on sama. Myös palvelutehtäviä on monenlaisia, mutta Herra on sama. Jumalan voiman vaikutuksia on monenlaisia, mutta hän, joka meissä kaikissa kaiken vaikuttaa, on sama. Hän antaa Hengen ilmetä itse kussakin erityisellä tavalla, yhteiseksi hyödyksi. Yhden ja saman Hengen voimasta toinen saa kyvyn jakaa viisautta, toinen kyvyn jakaa tietoa, toiselle sama Henki suo uskon voiman, toiselle parantamisen lahjan, joku saa voiman tehdä ihmeitä, joku profetoimisen lahjan, joku kyvyn erottaa eri henget toisistaan, joku kielillä puhumisen lahjan, joku taas kyvyn tulkita tällaista puhetta. Kaiken tämän saa aikaan yksi ja sama Henki, joka jakaa kullekin omat lahjansa niin kuin tahtoo.”

-Apostoli Paavali kirjeessään korinttilaisille (1.Kor.12:4-11

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.