Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

Pitkäperjantain sanoma julistaa: Kristus on kuollut meidän edestämme. Hänen sovitustyönsä on täytetty.

Sanajumalanpalveluksessa Jorma Pitkänen pappina, kirkkokuoro johtajanaan kanttori Heikki Havi.

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.