Linturetki

Jämijärven kunnan alue

Retkeillään keväisessä aamussa lintuja bongaillen.

Seurakuntamme järjestää Jämijärven kunnan alueella tapahtuvan linturetken lauantaina 28.4.

Oppaina toimivat Rauno Kuukkula sekä Lauri Kontti. Mukana myös Jorma Pitkänen.

Lähtö kirkon parkkipaikalta klo 7.30. Mukaan kiikarit, evästä ja säänmukainen varustus. Retken kesto noin 3 tuntia.

Liity iloisten bongarien joukkoon!

Lisätietoja Jormalta 040 8049 641

Toivontupa

"Mieleni minun tekevi, runoni kanssasi jakaa"

Vanha Pappila