Linturetki

Jämijärven kunnan alue

Retkeillään keväisessä aamussa lintuja bongaillen.

Seurakuntamme järjestää Jämijärven kunnan alueella tapahtuvan linturetken lauantaina 28.4.

Oppaina toimivat Rauno Kuukkula sekä Lauri Kontti. Mukana myös Jorma Pitkänen.

Lähtö kirkon parkkipaikalta klo 7.30. Mukaan kiikarit, evästä ja säänmukainen varustus. Retken kesto noin 3 tuntia.

Liity iloisten bongarien joukkoon!

Lisätietoja Jormalta 040 8049 641

Vanha Pappila

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho lapsille ja vanhemmilleen/hoitajilleen torstaisin klo 9.30-11 vanhassa pappilassa