TV7-TAPAHTUMA

TV7-TAPAHTUMA Seurakuntakoti

Kristittyjen Hyvä uutinen kaikille- tapahtuma

Torstaina 3.5. klo 18.30 seurakuntakodilla Kristittyjen yhteinen HYVÄ UUTINEN KAIKILLE TV7 - ilta.

Tapahtumassa musiikkia, rukouspalvelua sekä kahvitusta, saatavana myös TV7 Uutiset -lehteä.

Huom! Klo 18 - 18.20 Ennen tapahtuman alkua, tarjolla tietoa TV7 Uutiset -lehden jakelusuunnitelmasta.

Järjestäjinä Taivas TV7 ja Jämijärven seurakunta.

TERVETULOA!

TV7

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän perhekirkko

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.