Kummikirkko

Kummikirkko Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Tule helatorstaina 10.5. klo 10 Jämijärven kirkkoon viettämään lasten ja kummien kirkkopyhää, kummikirkkoa.

Kummi on lapsen aikuinen ystävä ja ihminen, johon lapsen vanhemmat luottavat erityisellä tavalla. Kummius on arvokas asia, jonka toteutumista seurakuntakin haluaa vahvistaa. Onhan kummin tehtävä tukea yhdessä seurakunnan kanssa lapsen kristillistä kasvatusta. Tehtävä saattaa mietityttää monia. Osaanko ja uskallanko puhua lapselle jotakin Jumalasta? Mitä tämä hengellinen tehtävä on käytännössä?

Yksi mahdollisuus on tulla helatorstaina 10.5. klo 10 Jämijärven kirkkoon viettämään lasten ja kummien kirkkopyhää, kummikirkkoa.  Kolmen vartin sanajumalanpalveluksen jälkeen jatketaan yhdessäoloa seurakuntakodissa, jossa on mehu- ja kahvitarjoilu.

Lisäksi pohditaan hieman sitä, miten voisimme luontevasti  hoitaa meille lapsen kasteen yhteydessä uskottua hengellistä kasvatustehtävää. Jumalanpalveluksessa saarnan pitää perheenäiti Riitta Paajanen. Hän on kanssamme myös  seurakuntakodissa pidettävässä tilaisuudessa.

Tervetuloa kummikirkkoon!

9. sunnuntain helluntaista messu. Totuus ja harha Kristitty joutuu elämässään kamppailemaan erottaakseen totuuden valheesta ja oikean väärästä. Jumalan tunteminen ja hänen tahtonsa kyseleminen ohjaavat häntä totuuteen.

10. sunnuntain helluntaista messu. Uskollisuus Jumalan lahjojen hoitamisessa

11. sunnuntain helluntaista messu. Etsikkoaikoja