Selloduo Varonen & perhekvartetti

su 3.6. kello 10.00

Selloduo Varonen & perhekvartetti Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Musisoivat Jämijärven kirkossa messussa sunnuntaina 3.6. klo 10 sekä messun jälkeisillä kirkkokahveilla.

Selloduo Varonen aloitti toimintansa kesällä 2000 Budapestissa Suomen suurlähetystön järjestämässä konsertissa. Viimeiset 10 vuotta duona esiintyminen on ollut Anna-Maarialle ja Ollille päätyö.

Satojen kotimaisten konserttien lisäksi duo on esiintynyt Tsekissä, Espanjassa sekä useaan otteeseen Unkarissa. Ruotsissa duo on esiintynyt säännöllisesti vuodesta 2012 alkaen. Duon viides CD-levy ilmestyy kesäkuussa 2018 (yhteislevy Jaakko Löytyn kanssa). Duon esityksiä on kuultu Suomen ja Ruotsin yleisradioissa sekä Unkarin kulttuurikanavan Kaniza-TV:n kahdessa ohjelmassa. Duon molemmat soittajat ovat Suomen Solistiyhdistyksen jäseniä.

Selloduon konserteissa on viime aikoina kuultu silloin tällöin myös perhekvartetin esittäminä joitakin suomalaisia hengellisiä sävelmiä tai barokin ja wieniläisklassisten mestareiden teoksia Anna-Maarian sovituksina.

Anni-Elina (s.2006) opiskelee oboensoittoa Radion sinfoniaorkesterin oboistin, Sanna

Niemikunnaksen johdolla. Elli-Aliisa (s. 2008) opiskelee viulunsoittoa

Itä-Helsingin musiikkiopistossa Krister Ehrlundin johdolla sekä soittaen

Yvonne Fryen johtamassa orkesterissa.

Perhekvartetti on jo useasti esiintynyt kotimaassa ja sen ensimmäinen ulkomainen esiintyminen toteutuu Tukholmassa 5.6.2018.


Kirkkoherra
Kirkkotie 14 a
38800 JÄMIJÄRVI

 Tehtäviini kuuluvat moninaiset papin työt: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset sekä hartaudet. Lisäksi olen aktiivisesti mukana rippikoulu- ja nuorisotyössä. Esimiestehtävät, toiminnan suunnittelu sekä hallinto kuuluvat nekin työhöni.

Menneenä vuonna minua ilahduttivat seurakuntalaisten kanssa pidetyt avoimet jumalanpalvelusten suunnittelupalaverit. Esille nousi tuoreita ideoita: paikallisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa toteutettavat kirkkopyhät, musiikkivieraiden aiempaa aktiivisempi kutsuminen sekä toteutustavaltaan kokeiluluontoiset messut.

Harrastuksiini kuuluvat liikunta, esim. salibandy, sekä valokuvaus.

Katso myös

su 21.10. klo 10.00

Jämijärven Kirkko

Messu

Uskonpuhdistuksen muistopäivän messu.
su 21.10. klo 18.30

Jämijärven Kirkko

Syysillan urkukonsertti

Jussi Uutaniemi, urut. Mieslaulajaryhmä.
ma 22.10. klo 18.00

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä