Seurakuntaretki

Seurakuntaretki

Matkataan kesäisissä tunnelmissa Hollola-Lahti akselilla

Matkakohteet: Hollolan Sovituksen ja Pyhän Marian kirkot, kiertoajelu  (mm. MM-kisa-alue, Sibeliustalo, Paasikiven syntymäsauna, Hennala ja Pyhäniemen kartano), kerrontaa 1918 tapahtumista  sekä Maatilakauppa Pioni ja Piironki. Matkan hinta 35€ (sis. matkat, lounas, 2xkahvia ja opastuksen).

Lähtö seurakunnan parkkipaikalta klo 7.30.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen viimeistään pe 25.5.  Sailalle 040 8049 643.

Kirkkokahvikonsertti

Elämäni on lauluni – 50 vuotta laulaen: Leo Louhivaara