Herättäjäjuhlat

Tampereen Herättäjäjuhlat 6.-8.7.

Tule mukaan Tampereen Herättäjäjuhlille!

Yhteiskyyditys lähtee Kankaanpäästä klo 8.15, Jämijärvelle kyyti saapuu noin klo 8.40, jatkuen Ikaalisten kautta Tampereelle. Retki toteutetaan yhtenä päivänä lauantaina 7.7.

Toivotaan mahdollisimman aikaista ilmoittautumista, jotta nähdään kuljetuksen toteutumismahdollisuudet.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Anssi Joutsenlahdelle 044 572 2205

Lisätietoja www.herattajajuhlat.fi

*     *     *     *     *

Herättäjäjuhlat  järjestetään Tampereen Kalevassa 6.-8.7.2018. Lähellesi ikävöin –teema kokoaa jopa 20 000 tapahtumakävijää Kalevan kirkon ympäristöön. Juhlakenttä perustetaan avoimen taivaan alle Kalevan kirkon itäpuolelle. Herättäjäjuhlat ovat yksi kesän 2018 isoimmista tapahtumista Tampereella.

Herättäjäjuhlat on luterilaisessa kirkossa vaikuttavan herätysliikkeen herännäisyyden eli körttiläisyyden suurin vuosittainen tapahtuma, ja se on yksi suurimmista kirkollisista kesäjuhlista. Juhlille ovat tervetulleita kaikki - juhlakentälle voi tulla kurkistamaan ja kuuntelemaan, pistäytymään tai olemaan pidemmäksi aikaa.

Herättäjäjuhlien varsinainen ohjelma, seurat ja sunnuntain messu, järjestetään juhlakentällä Liisanpuistossa. Lisäksi on oheisohjelmaa muun muassa puistoissa ja kirkoissa. Seuroissa vuoroin kuullaan lyhyitä puheita, vuoroin lauletaan. Seurat kestävät tunnin verran.

14. sunnuntai helluntaista - Lähimmäinen

Kirkkokahvikonsertti

Elämäni on lauluni – 50 vuotta laulaen: Leo Louhivaara

Hakoniemen leirikeskus