Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Messussa palvelevat liturgina ja saarnaa khra Jorma Pitkänen, musiikkiavustajana Sekasointu-kuoro Seppo Sjömanin johdolla.

Messun jälkeen on kirkkokahvit ja pieni ohjelmallinen tuokio seurakuntakodilla.

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Messu ja lähetystilaisuus

Kristuksen kuninkuuden sunnuntai, toiselta nimeltään tuomiosunnuntai, jonka evankeliumitekstin mukaan Kristus tulee aikojen lopulla "kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa ja istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle"

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä

Toivontupa

Kolmen viikon välein oleva Toivontupa seurakuntakodilla.