Eläkeläisten kirkkopyhä, messu ja kahvit

su 23.9. kello 10.00

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

18. sunnuntai helluntaista - kristityn vapaus

Messussa palvelevat liturgina ja saarnaa khra Jorma Pitkänen, musiikkiavustajana Sekasointu-kuoro Seppo Sjömanin johdolla.

Messun jälkeen on kirkkokahvit ja pieni ohjelmallinen tuokio seurakuntakodilla.


Diakoni
Kirkkotie 14 b
38800 JÄMIJÄRVI

Työhöni kuuluu diakoniatyötä 80% ja nuorisotyötä 20%. Työssäni tapaan eri-ikäisiä ja hyvin erilaisissa elämäntilanteissa eläviä seurakuntalaisia. Diakoniatyössä tapaan seurakuntalaisia vastaanotolla tai kotikäynneillä sekä järjestän ryhmätoimintaa esim. Toivontupa. Nuorisotyössä rippikoulu, isoskoulutus ja päivänavaukset ovat työtehtäviäni.  Työssäni mieluisinta on kohdata ihmisiä arjen keskellä. Ota rohkeasti yhteyttä , kun kaipaat luottamuksellista kuulijaa  kipuillessasi erilaisten kysymysten kanssa.

Onko mielessäsi liian monta huolenhäivähdystä tai asioita joiden yli on mahdotonta yksin päästä?

Haluaisitko, että seurakunnasta tultaisiin kotiisi, kun et itse pääse lähtemään seurakuntaa?

Painaako taloudellisen huolet mieltäsi?

Näyttääkö tulevaisuus vain harmaalta?

Olisiko paikkasi vapaaehtoistyössä?

Perheeni kanssa tavallista kotielämää vietämme Kankaanpään Veneskoskella. (Piilomainos: Tervetuloa kesäteatteriin!) Lapsiperheen arjessa äidin harrastukset ovat ilmeisesti kotityöt ja lisäksi haaveet käsitöistä ja soffalle lösähtämisestä.

Kirkkoherra
Kirkkotie 14 a
38800 JÄMIJÄRVI

 Tehtäviini kuuluvat moninaiset papin työt: jumalanpalvelukset, kirkolliset toimitukset sekä hartaudet. Lisäksi olen aktiivisesti mukana rippikoulu- ja nuorisotyössä. Esimiestehtävät, toiminnan suunnittelu sekä hallinto kuuluvat nekin työhöni.

Menneenä vuonna minua ilahduttivat seurakuntalaisten kanssa pidetyt avoimet jumalanpalvelusten suunnittelupalaverit. Esille nousi tuoreita ideoita: paikallisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa toteutettavat kirkkopyhät, musiikkivieraiden aiempaa aktiivisempi kutsuminen sekä toteutustavaltaan kokeiluluontoiset messut.

Harrastuksiini kuuluvat liikunta, esim. salibandy, sekä valokuvaus.

Katso myös

su 25.11. klo 10.00

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Messu ja lähetystilaisuus

Kristuksen kuninkuuden sunnuntai, toiselta nimeltään tuomiosunnuntai, jonka evankeliumitekstin mukaan Kristus tulee aikojen lopulla "kirkkaudessaan kaikkien enkeliensä kanssa ja istuutuu kirkkautensa valtaistuimelle"
ma 26.11. klo 18.00

Vanha Pappila

Rukouspiiri

Rukoillaan yhdessä
to 29.11. klo 10.00

Seurakuntakoti

Toivontupa

Kolmen viikon välein oleva Toivontupa seurakuntakodilla.