Mikkelinpäivän perhekirkko

Jämijärven Kirkko, Seurakuntakoti

Mikkelinpäivän (enkelien sunnuntai) sanajumalanpalvelus ja keittolounas.

Sanajumalanpalvelus, jossa päiväkerholaiset laulavat, pappina on Jorma Pitkänen ja kanttorina Heikki Havi. Jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla on keittolounas (vapaaehtoinen maksu) ja pientä ohjelmaa koko perheelle.

Vanha Pappila

Avoin päiväkerho

Avoin päiväkerho lapsille ja vanhemmilleen/hoitajilleen torstaisin klo 9.30-11 vanhassa pappilassa

Vanha Pappila